Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

Τρέλες...

Πήρα την Όλγα και την έγραψα στα αγγλικά της. Τσάντα, κασετίνα, μολύβια, πράγματα που αρέσουν στα παιδιά... Η Ιωάννα πάντα με τον τρόπο της δίπλα στα παιδιά, η Αθηνά να πηγαινοέρχεται ανάμεσα σε παιδικές φωνές, χαμός! 

Η Όλγα πίσω στη μηχανή με την τσάντα στον ώμο της να με σφίγγει - όχι από φόβο... "Πάμε βολτίτσα;", "Ναι!". Να πάμε λοιπόν σε μέρος ασφαλές, χωρίς πολλά αυτοκίνητα, με ταχύτητα στα όρια του νομ... Σκαρφαλώσαμε λοιπόν (στην κυριολεξία) στους πρόποδες του Κορυλόβου απέναντι από τα πρώτα σπίτια του Πανοράματος, μέσα στις πευκοβελόνες και στις κουκουνάρες. Απίστευτα! Η μηχανή με δύο αναβάτες (ενάμιση κανονικά) και κολλημένη στην πρώτη ταχύτητα να τεστάρουμε την πρόσφυσή της. Έφερνε κάτι σε μότο-κρος, στο πολύ μωρουδίστικο βεβαίως. Μ' άρεσεεε...

Το βραδάκι ζήλεψα ένα σκέτο φραπέ που δεν μπόρεσα να τον ευχαριστηθώ το πρωί με τα πήγαινε έλα σε διάφορα. Εξέδρα στο Ύδραμα, απαλά ροκάκια να παίζουν στο φόντο και τηλέφωνο στον Παναγιώτη «πίνω καφέ, τι να παραγγείλω για σένα;», «καπουτσίνο μέτριο με αφρόγαλα». Τα είπαμε, δώσαμε ραντεβού για ταινία Κυριακή βράδυ.

Καπάκι στο Νίκο, «τελειώνεις το μάθημα και πάμε για ποτάκι;». Με την Έλλη και Νίκο καθόμαστε Ύδραμα αγκέιν, που λόγω ζέστης έλεγε πολύ. Ρίσκαρα με καραμέλα μιλκσέικ… μμμ... γιάμι! Σωστή επιλογή για την ώρα. Πώς θα κλείσει η βραδιά; Μια πιτσούλα (ας σημειωθεί το υποκοριστικό παρακαλώ με αρκετές δόσεις ειρωνείας) Χαβάη, μια σαλατούλα (μικρούλα… όσο πατάει η γάτα λέμε) με ολίγον τόνον και πέσπι λάιτ και κλείσαμε…

Καλό το καλοκαιράκι τελικά… Αν και όταν η παρέα λέει, δεν παίζει ρόλο η εποχή! Άσχημα είναι τζάκι, φωτιά, ξύλα που καίγονται με θόρυβο, ζεστό τσάι ή καφέ ή ποτάκι ή … Μωρέ λέει! Είναι αλήθεια ότι περιμένω πως και πως την κάμερα για να αρχίσω τις εξορμήσεις. Όσο το σκιτσάρω στο μυαλό μου, τόσο πιο πολύ μου κάνει κλικ –μην πω ...κλακ και φανώ υπερβολικός!- να το κάνω όπως το φαντάζομαι. Θα σας το δείξω με πολύ χαρά και προσμονή για τις αντιδράσεις σας. Μην φύγετε λοιπόν. Επιστρέφουμε εν μέσω φθινοπώρου με τις πρώτες σκηνές, εικόνες, τοπία, συναισθήματα ελευθερίας και περιπλάνησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου