Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Η κάμερα

Επειδή με ρωτήσατε (μερικοί - κι από εδώ μέσα) ποια κάμερα πήρα για τη μηχανή, σας την δείχνω. [Ας θεωρηθεί αυτό και απάντηση στην κακιά* Έλλη - όταν ανεβείς στη μηχανή ξανά θα δεις τι δείχνει η οθόνη όταν η ταχύτητα κίνησης τείνει στο + άπειρο...]. Είναι της εταιρίας Oregon και πρόκειται για το μοντέλο ATC 3K. Υπάρχει και η ATC 2K, αλλά δεν είναι συμβατή με Vista (παλιούτσικο μοντέλο) που έχω από τον Ιανουάριο του 2007, έχει μικρότερο εύρος λήψης και ένα ακόμη που δεν θυμάμαι.

Τη βρήκα περίπου 25% φθηνότερη από Ελλάδα. Θα έρθει από Santa Fe Springs, CA 90670 με την ελπίδα να μην με τσακίσουν στο τελωνείο.


*αν η Έλλη είναι κακιά θα ήθελα να ήταν όλοι έτσι...

5 σχόλια:

  1. Μπράβο κουμπάρε! Μην φοβάσαι για το τελωνείο γιατί δεν νομίζω ότι τα ελέγχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν η τιμή είναι χαμηλή δεν παίξει εκτελωνισμός.

    Θα χρειαστείς και μια κάρτα μνήμης μεγάλης χωρητικότητας.

    (Ψάξε στο Google "to krasaki tou tsou")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε manarkoudos: δύο φορές πήρα από ΗΠΑ, τη μια πέρασε και την άλλη πλήρωσα τόσα στο τελωνείο που τελικά ήταν μια νορμάλ αγορά. Ευτυχώς δεν μπήκα και μέσα. Βέβαια κάποιος που διαβάζει που και που το μπλογκ και έχει αφήσει και σχόλιο, ισχυρίζεται ότι δεν χρειάζεται να πληρώσεις στο τελωνείο όταν... (αν θέλει ας το συνεχίσει ο ίδιος).

    Φίλε/η ανώνυμος: το "χαμηλή τιμή" μπορείς να το προσδιορίσεις; Η κάμερα πάντως βγήκε στα 110 νομίζω ευρώπουλα. Τι λες; Θα περάσει έτσι; Υπάρχει φρι γκιφτ κάρτα μνήμης εντός της κάμερας των 4 γιγαμπάιτ που φτάνει για 2 ώρες λήψης στα 640x480 με 30fps.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ Ανδρέα μου με κάνεις και κοκκινίζω :D.
    Με το καλό να την δεχτείς, όσο για το τελωνείο, αν δεν είναι σημειωμένο σαν εμπόρευμα δεν νομίζω ότι θα πληρώσεις τίποτα (αν είναι την έκατσες!) άλλα είναι πιθανό να σου έρθει με το κουτί ξεσκισμένο (3 φορές το έχω πάθει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήρθε! 40 ευρώ το τελωνείο. Αύριο πρωί - πρωί την παραλαμβάνω. Ξεκινώ τις αποδράσεις. Stay tunnnned! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή