Κυριακή 24 Αυγούστου 2008

Καλοκαίρι

Να με καβαλήσει και ο κουμπάρος, δεν το περίμενα! Εγώ φταίω που αποκοιμήθηκα στην παραλία και το καθίκι βρήκε χρόνο και με έθαψε κανονικά. Εντάξει, δεν έγινε απολύτως έτσι, αλλά θα μπορούσε να γίνει... Λέμε τώρα.

Πέμπτη 21-08-08: Μπάνιο στους αμμολόφους (ανάμεσα La Roca και Liquid), με απρόσμενα στην παραλία (βλέπε σχετική φώτο)

Παρασκευή 22-08-08: Δεν θυμάμαι (μάλλον δούλευα)

Σάββατο 23-08-08: Μάρτυρας στο γάμο του Κ. και της Σ. στο δημαρχείο, φαγητό στον Πέπε, μπάνιο με τα τρία κορίτσια μου στη Μέση (πάλι, ναι!), επιστροφή Ξάνθη, Goodies (Junior οφ κόρς), σεκέρ και σαραγλί και κρέμα στο μαγαζί που τσάκιζα ως φοιτητής, επιστροφή μεσάνυχτα και ύπνος επί τέσσερα - ο ένας πάνω στον άλλο...

Κυριακή 24-08-08: Πρωινή εξόρμηση μέχρι Μικρόπολη, μπάνιο στο La Roca, Goodies Δράμας και παγωτό με τα τρία κορίτσια (συνέχεια από Σάββατο), καφές στην Ατλαντίδα επί 3: με τα παιδιά, καπάκι με Κ., Δ., Δ και καπάκι στο καπάκι με Κ. και Σ. στο Ύδραμα. Τώρα, 23:30, αναζήτηση δρομολογίων για ταξιδάκι, ενημέρωση για τα απαραίτητα, έλεγχος ι-μέιλς, γράψιμο απαραίτητου ντι-βι-ντι και λοιπά και λοιπά.

Η Ν. έχει πονοκέφαλο, η Δ. ψάχνει τιμές σούπερ μάρκετ στη Σαντορίνη, η Ν. παραθερίζει και διασκεδάζει ποικιλοτρόπως σε κοντινή παραλία (και όχι μόνο...), ο Ν. κοιμάται στην παραλία, ...μην την ψάχνεις!

Χαρείτε... καλοκαίρι για όλους!

(Σχόλιο: προσέξτε τη βέρα του κουμπάρου στο αριστερό του χέρι. Ήταν και η τελευταία φώτο - λογικά - πριν μετακομίσει στο δεξί. Κουμπάρεεεε.....)

6 σχόλια:

  1. Τελικά δεν έπαιξε το σενάριο που έλεγες για μακρινό ταξιδάκι με το Ζ.
    Δεν πειράζει και η Μικρόπολη καλή είναι.

    Υ.Γ. Αυτή και αν ήταν έκπληξη.... Σίγουρα όχι ευχάριστη αλλά ούτε τραγική, τελικά τίποτα δεν είναι συμπαγές σε αυτή την ζωή. Όλα είναι αντικείμενο επεξεργασίας από τον χρόνο.
    Την ζωή θα την ζήσουμε όπως και αν έρθει, καλά η ανάποδα...
    Αλλά τελικά ποιο είναι το ίσια και ποιο το ανάποδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακρινό με το Ζ. Γιατί δεν σε πιάνω; Χμμ... Ένα κεσεδάκι γιαούρτι θα με βοηθήσει!

    Σωστό, σωστό, σωστό. 100%. Μπράβο. Έτσι είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το απόγευμα που είχες έρθει έλεγες ότι την Κυριακή μπορεί να πήγαινες Χαλκίδα ή κάτι τέτοιο με το Ζαφ.

    Αυτό εννοούσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχά... ναι, τελικά προτίμησα κάτι σε ποιο "smaroarte" ;-))))

    Αν ήμουν μόνος μου (και έβρισκα τρόπο να μηδενίσω μετρητές...) θα το έκανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Andrea h pic einai kataplhktikh, na sou zhsoun oi koumparoi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα τους το μεταβιβάσω elli. Δεν σας είδαν στη διαδρομή που σίγουρα συναντηθήκατε. Κοντά στη Λάρισα από όσο υπολογίζω πρέπει να διασταυρωθήκατε με ένα μπλε σκούρο Όπελ Σκόρσα. Αλλά λόγω της υπερβολικής του ταχύτητας (>250 χλμ/ώρα) προφανώς δεν μπορέσατε να τους δείτε. Φυσικά οδηγούσε η Σουζάνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή