Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008

Απολογισμός...

Σε λίγες μέρες κλείνει ένας μήνας (πότε πέρασε ρε γαμώτη μου...) που ουσιαστικά συντηρώ και ασχολούμαι με το μπλογκ. Το μπλογκ το ξεκίνησα για να δω από κοντά τη διαδικασία. Χρόνο τότε δεν είχα - έτρεχα για άλλα. Τώρα έχω και τρέχω για τον εαυτό μου (και για τους άλλους πάντα). Πιστεύω λοιπόν, ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε έναν, πρώτο απολογισμό! Απαραιτήτως αναφέρω ότι όλο αυτό το σκηνικό (μπλογκ - σχόλια - κείμενα - προτάσεις - ιδέες κλπ κλπ κλπ) είναι διπλής κατεύθυνσης. Αν δεν το διαβάζατε εσείς και δεν σχολιάζατε (κυρίως τα ...μάινους με ενδιαφέρουν) σαφώς και δεν θα είχε ιδιαίτερο νόημα.

Στον 1ο μήνα λοιπόν «κανονικής» λειτουργίας του μπλογκ είχαμε:

  • Πάνω από 1300 επισκέψεις (page views κανονικά)
  • Περίπου 150 σχόλια
  • Περί τις 25 αναρτήσεις (θέματα)
  • Γύρω στις 10 ψηφοφορίες

Δεν είναι και άσχημα! Να πω την αλήθεια, τα σχόλιά σας ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά και διαπροσωπικά με έβαλαν σε κάποιες σκέψεις καλές και δημιουργικές. Ίδωμεν! Αλλά μια που τα λέμε για απολογισμούς, τι θα λέγατε να ψηφίσουμε για το τι θέλουμε να συζητάμε, διαβάζουμε, ασχολούμαστε εδώ μέσα; Ψηφίστε λοιπόν για να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μπλογκ!

Thank you!

4 σχόλια:

  1. Τη ζωγραφιά του σούπερ Γκούφυ την έκανα στα 10 μου. Μετά από χρόνια τη βρήκα καταχωνιασμένη κάπου και είπα να την ...αναρτήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή